Loading Images
wpif2_loading
Serre/veranda met uitzicht Vakantiehuis

B&B, gîte, Chambre d`hôte, appartement, gastenkamer, vakantiehuis…noem het wat je wil !

“Sur les Champs”

De Heren van Sfeer hebben in 2018 hun domein in Borgoumont uitgebreid met een historische boerderij, 300 meter verderop in de straat.

Deze plek, wat van oudsher “Sur Les Champs” heet (“in de velden”), is gelegen op een unieke historische plek, anno 1872…met voor ons heel veel mogelijkheden. Hier moeten al onze werkzaamheden en passies een plek gaan krijgen, dus ook onze slapende gasten !

Het woongedeelte van deze oude boerderij is inmiddels onderverdeeld in een aantal luxe B&B appartementen, deze kunnen per stuk gehuurd worden maar ook per twee, drie, of…voor een grotere groep. Het eerste appartement is na 1e fase renovatie begin 2020 beschikbaar…

Onze passies…dus tussen de schapen en de koeien, beelden, schilderijen en andere interieurobjecten hebben wij wederom een bijzondere artistieke en vooral sfeervolle slaapplek proberen te creëren. Eén waar de rustzoekers, natuurliefhebbers, sfeerzoekers, mede creatievelingen, muzikale gasten, de weekendje-uit mensen, de volledige-vakantiemensen, de hele lange verblijf mensen, de buitensporters, de culinaire liefhebbers, wandelaars en de ik-doe-helemaal-niets-mensen zich allemaal zouden moeten kunnen thuis voelen…

De inrichting en de omgeving van de boerderij maken dat deze geschikt is voor kinderen vanaf 12 jaar en geen huisdieren.

Bel of mail vrijblijvend voor al uw vragen !

 

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Google Plus