Loading Images
wpif2_loading
350 jaar sfeer...modern vakantiehuis
Aan de tuin grensende riviertje
De grote slaapkamer van het vakantiehuis
Douche/toilet/wastafel in badkamer van het vakantiehuis
Huiskamer Vakantiehuis
Keuken en eettafel Vakantiehuis
Keuken,combi-oven/afwasmachine/koelkast/inductie koken in het vakantiehuis
Kleine slaapkamer vakantiehuis
Living holidayhouse
Natuurvijver (bronwater) in de tuin
Overdekt terras Vakantiehuis
Serre met haard vakantiehuis
Serre/veranda met uitzicht Vakantiehuis
Slaapkamer beneden vakantiehuis
Slaapkamer boven vakantiehuis
Trap in het vakantiehuisje
Uitzicht vakantiehuis
Vakantiehuis
Wandelpad
wastafel in badkamer van het vakantiehuis
Winter aanzicht
Zitkamer Vakantiehuis

Vakantie & Ardennen

“Les Seigneurs du Saveur”

De Heren van Sfeer hebben begin 2013 hun domein in Borgoumont uitgebreid naar totaal 5,5 Ha, waarop ook een bijzonder oud vakwerkhuisje. Dit oudste huisje van Borgoumont (anno 1650) hebben we met behoud van de oude charme volledig aangepast, zodat het nu dienst kan doen als vakantiehuis.

Dit huis, wat we ” Les Seigneurs du Saveur”  hebben gedoopt, is op een prachtige uitzicht lokatie gelegen met totale privacy. Een grote, bijna omheinde, tuin, aan één zijde begrensd door een bergriviertje, grote vijver (zwemvijver voor de echte ‘ijsberen’) gevoed door natuurlijk bronwater. Eigen toegangsweg, overdekt terras…

Het huisje heeft nu een nieuwe badkamer (toilet/wastafel/douche) en een nieuwe keuken, dus daar modern comfort, maar in de rest van het huis is het oude karakter volledig bewaard, ingericht en opgefrist in dezelfde “Sfeer” als onze B&B. Het huisje heeft één kleine 2 persoons slaapkamer beneden, “type ruime bedstee” (wel een groot bed) en één hele grote 2 persoons slaapkamer boven, en een serre/wintertuin/ veranda, onverwarmd maar met openhaard. Dus ideaal voor 1 tot 4 personen…er is één badkamer (douche/toilet/wastafel).

De kwaliteit van de inrichting en de omgeving van het huisje (rotsen en veel water) maken dat het huisje geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Geen huisdieren. Zie voor algemene informatie over de omgeving, restaurants etc. het B&B gedeelte op deze website.  Bel of mail voor al uw vragen !

 

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Google Plus