Loading Images
wpif2_loading
De Heren van Sfeer
For the musical guests...
Gasten badkamer B&B
Gastenkamer B&B
Grote slaapkamer vakantiehuisje
Het kleinste Sfeermeneertje
Huiskamer met 2 verdiepingen, ontbijtruimte voor de gasten
Huiskamer van de eigenaar
Keuken-eetkamer vakantiehuis
Let it snow, let it snow....
Living vakantiehuis
Ontbijt ruimte
Sweet dreams...B&B
Terras
Uitzicht huiskamer
Uitzicht van het terras
Veranda-serre met uitzicht vakantiehuisje

Bed & Breakfast

De oorspronkelijk Nederlandse gastheren Geert-Jan, Martien & Vlaamse pleegzoon Ringo zijn begin 2012 verhuisd met hun B&B van het Vlaamse Retie naar het Waalse dorpje Borgoumont in de prachtige gemeente van Stoumont. Hier bieden zij een gastvrij onthaal, een sfeervolle overnachtingsplaats, bourgondisch eten en drinken, rust, gezelligheid en vooral Sfeer…. op een prachtige uitzicht locatie in de oeroude Ardennen.

Met mountainbike- en wandelroutes voor de deur, top restaurants, toeristische trekpleisters, en alle bekende Ardeense outdoor sporten om de hoek, bieden `De Heren van Sfeer´ een unieke en artistieke verblijfplaats voor zowel recreatieve als zakelijke gasten, voor één dag of een volledige vakantie, voor de eenling of een kleine groep….Kinderen vanaf 12 jaar ook welkom.

Onze gastenkamer heeft een eigen entree, (overdekt terras) hal waaraan badkamer, 2p slaapkamer, eigen keuken met eettafel, bijna een volwaardig appartement.

Vanaf 2013 hebben wij naast onze B&B in ons huis, ook nog een extra slaapgelegenheid in onze tuin, in een 350 jaar oud, klein maar zeer sfeervol oud vakwerkhuisje gerenoveerd tot vakantiehuisje. Hier kunnen 1 tot 4 (of 5) mensen geheel privé verblijven. De inrichting hiervan en de omgeving (rotsen en veel water) maken dat deze naar onze mening geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar. Zie het derde gedeelte van onze website (Vakantie & Ardennen) voor meer informatie.

In 2019 word daar ook nog De Heren van Sfeer 3.0 aan toegevoegd, zelfde straat, een oude grote (volledig te renoveren) boerderij, daar gaan al onze werkzaamheden en passies bij elkaar moeten komen…dus ook onze slapende gasten ! “Sur Les Champs” is in wording….

De Heren van Sfeer verwelkomen u graag…niet in een verkapt hotel maar in een “echte B&B”, midden in ons dagelijks leven, en toch veel privacy.

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Google Plus