Loading Images
wpif2_loading
De Heren van Sfeer
For the musical guests...
Gasten badkamer B&B
Gastenkamer B&B
Het kleinste Sfeermeneertje
Huiskamer met 2 verdiepingen, ontbijtruimte voor de gasten
Huiskamer van de eigenaar
Let it snow, let it snow....
Ontbijt ruimte
Sweet dreams...B&B
Terras
Uitzicht huiskamer
Uitzicht van het terras

Bed & Breakfast

Uw gastheren Geert-Jan, Martien, oorspronkelijk Nederlands,  en Vlaamse pleegzoon Ringo zijn begin 2012 verhuisd met hun B&B vanuit Vlaanderen naar het Waalse dorpje Borgoumont in de prachtige gemeente van Stoumont. Hier bieden wij een gastvrij onthaal, een sfeervolle overnachtingsplaats, bourgondisch eten en drinken, rust, gezelligheid en vooral Sfeer…. op een prachtige uitzicht locatie in de oeroude Ardennen.

Met mountainbike- en wandelroutes voor de deur, top restaurants, toeristische trekpleisters, en alle bekende Ardeense outdoor sporten om de hoek, bieden `De Heren van Sfeer´ een unieke en artistieke verblijfplaats voor zowel recreatieve als zakelijke gasten, voor een kort verblijf of een volledige vakantie, voor de eenling of een kleine groep….Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom, huisdieren niet.

Onze gastenkamer heeft een eigen entree, (overdekt terras) hal waaraan badkamer, 2p slaapkamer met 2p bed en zitje, eigen keuken met eettafel, bijna een volwaardig appartement.

Vanaf najaar 2019 komt er naast het B&B appartement in ons huis, nog een locatie bij. In dezelfde straat, 300 meter van onze B&B, zijn wij op dit moment een grote historische boerderij aan het renoveren, waar al onze werkzaamheden en passies bij elkaar moeten gaan komen…dus ook onze slapende gasten ! “Sur Les Champs” is in wording….We starten hier dan met de eerste 2 (event 3) persoons luxe- B&Be appartement. Bel of mail indien u hier al meer info van wil hebben.

De Heren van Sfeer verwelkomen u graag…niet in een verkapt hotel maar in een “echte B&B”, midden in ons dagelijks leven, en toch alle privacy.

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Google Plus