Loading Images
wpif2_loading
De Heren van Sfeer
For the musical guests...
Gasten badkamer B&B
Gastenkamer B&B
Grote slaapkamer vakantiehuisje
Het kleinste Sfeermeneertje
Huiskamer met 2 verdiepingen, ontbijtruimte voor de gasten
Huiskamer van de eigenaar
Keuken-eetkamer vakantiehuis
Let it snow, let it snow....
Living vakantiehuis
Ontbijt ruimte
Sweet dreams...B&B
Terras
Uitzicht huiskamer
Uitzicht van het terras
Veranda-serre met uitzicht vakantiehuisje

Bed & Breakfast

De gastheren Geert-Jan, Martien & Ringo zijn begin 2012 verhuisd met hun B&B van het Vlaamse Retie naar het Waalse dorpje Borgoumont in de prachtige gemeente van Stoumont. Ook hier bieden zij een gastvrij onthaal, een sfeervolle overnachtingsplaats, bourgondisch eten en drinken, rust, gezelligheid en vooral Sfeer…. op een prachtige uitzicht locatie in de oeroude Ardennen.

Met mountainbike- en wandelroutes voor de deur, top restaurants, toeristische trekpleisters, en alle bekende Ardeense outdoor sporten om de hoek, bieden `De Heren van Sfeer´ een unieke en artistieke verblijfplaats voor zowel recreatieve als zakelijke gasten, voor één dag of een volledige vakantie, voor de eenling of een kleine groep….

Onze gastenkamer heeft een eigen entree,terras, eigen hal met badkamer, eigen keuken met eettafel, bijna een volwaardig appartement. Deze kamer kan ook nog uitgebreid worden met een extra slaapkamer, die een extra eigen toilet en wastafel heeft. Dus 4 a 5 personen kunnen comfortabel bij ons in huis slapen…de extra kamer word niet afzonderlijk verhuurd. Met de keuze van  inrichting en de omgeving van de B&B is rekening gehouden met kinderen vanaf 10 jaar.

Vanaf 1 Juli 2013 hebben wij naast onze B&B in ons huis ook nog een extra slaapgelegenheid in onze tuin, in een 350 jaar oud, klein maar zeer sfeervol oud vakwerkhuisje. Ook hier kunnen 2 tot 4 mensen (en naar eigen inzicht tot 6 mensen) heerlijk en heel privé verblijven en toch genieten van al het goede in onze B&B! De inrichting van dit huisje en vooral door de omgeving (rotsen en veel water) achten wij het geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar…

De Heren van Sfeer verwelkomen u graag…niet in een verkapt hotel maar in een “echte B&B”, midden in ons dagelijks leven,  met alle voorzieningen van nu… met indien gewenst, een groot privacy gevoel…

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Google Plus