Loading Images
wpif2_loading
De Heren van Sfeer
For the musical guests...
Gasten badkamer B&B
Gastenkamer B&B
Grote slaapkamer vakantiehuisje
Het kleinste Sfeermeneertje
Huiskamer met 2 verdiepingen, ontbijtruimte voor de gasten
Huiskamer van de eigenaar
Keuken-eetkamer vakantiehuis
Let it snow, let it snow....
Living vakantiehuis
Ontbijt ruimte
Sweet dreams...B&B
Terras
Uitzicht huiskamer
Uitzicht van het terras
Veranda-serre met uitzicht vakantiehuisje

Bed & Breakfast

Uw Nederlandse/Vlaamse gastheren Geert-Jan, Martien & Ringo zijn begin 2012 verhuisd met hun B&B van het Vlaamse Retie naar het Waalse dorpje Borgoumont in de prachtige gemeente van Stoumont. Hier bieden zij opnieuw een gastvrij onthaal, een sfeervolle overnachtingsplaats, bourgondisch eten en drinken, rust, gezelligheid en vooral Sfeer…. op een prachtige uitzicht locatie in de oeroude Ardennen.

Met mountainbike- en wandelroutes voor de deur, top restaurants, toeristische trekpleisters, en alle bekende Ardeense outdoor sporten om de hoek, bieden `De Heren van Sfeer´ een unieke en artistieke verblijfplaats voor zowel recreatieve als zakelijke gasten, voor één dag of een volledige vakantie, voor de eenling of een kleine groep….

Onze gastenkamer heeft een eigen entree, (overdekt terras) hal waaraan badkamer, 2p slaapkamer,eigen keuken met eettafel, bijna een volwaardig appartement.  Met de keuze van  inrichting en de omgeving van de B&B is rekening gehouden met kinderen vanaf 10 jaar.

Vanaf 2013 hebben wij naast onze B&B in ons huis, ook nog een extra slaapgelegenheid in onze tuin, in een 350 jaar oud, klein maar zeer sfeervol oud vakwerkhuisje. Ook hier kunnen 2 tot 4 mensen (en naar eigen inzicht tot 5 mensen) heerlijk en heel privé verblijven. De inrichting van dit huisje en vooral door de omgeving (rotsen en veel water) achten wij het zelf geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Zie het derde gedeelte van onze website (Vakantie & Ardennen) voor meer informatie.

De Heren van Sfeer verwelkomen u graag…niet in een verkapt hotel maar in een “echte B&B”, midden in ons dagelijks leven, en toch veel privacy.

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Google Plus