Hun sa at militæret ignoreres 10

Myanmar militære ‘tortur sivile’

canada goose norge Myanmar-sikkerhetsstyrker tortur sivile i konflikt-rak Kachin-stat, en rettighetsgruppe sa mandag, det tredje jubileumet for fornyet kamp mellom regjeringens styrker etniske minoritetsopprørere i den nordlige staten. canada goose norge

canada goose i norge Den Bangkok-baserte Fortify Rights-gruppen sa det intervjuet 78 overlevende og vitner om tortur begått av Myanmar-hæren, politiet og det militære etterretningsorganet. canada goose i norge

canada goose dunjakke tortur og misbrukene som foregår akkurat nå i Kachin-staten utgjør krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten, og det gjøres svært lite for å stoppe det, sier Matthew Smith, konsernsjef, i et intervju. canada goose dunjakke

canada goose norge nettbutikk ekte Myanmar regjeringen har kjempet for autonomi som søker etnisk minoritet guerrilla siden kort tid etter at landet, også kjent som Burma, fikk uavhengighet fra Storbritannia i 1948. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose jakke I flere tiår under militærregjering anklaget opprørerne og sivile i Canada etniske minoritetsområder for hæren å utføre misbruk, ofte som en del av en strategi for å frata guerrillaene av sivil støtte. canada goose jakke

canada goose salg Regjeringen og hæren avviste slike anklager. Regjerings talsmann Ye Htut kunne ikke nås for kommentar På den siste rapporten. canada goose salg

Slike anklager siden Myanmar Canada har gått i gang med reformerende reformer i 2011 har reist frykt for at hæren er mindre forpliktet til endring enn den semi-sivile regjeringen som tok kraft det året etter at fem år gamle militærregjering.

canada goose importør norge Fortify Rights sa i sin rapport at tortur ofte ble utført av regjerings soldater som forsøkte å trekke ut informasjon fra kachin-sivile om styrken og bevegelsen av Kachin Independence Army (KIA) -fightere. canada goose importør norge

De forente nasjoner sier at mer enn 100 000 mennesker er blitt fordrevet siden kampene mellom KIA og regjeringen brøt ut på 8. juni 2011, og avsluttet et 17 års våpenhvile.

En av de fordrevne var Jay Ya, en 32 år gammel lærer.

canada goose norge forhandler Jay Ya snakket til en baptistkirke i hovedstaden Yangon, og sa https://www.canada-goose-jakker.com at hun hadde mistet sitt yngste barn mens hun flyktet fra sitt hjem da landsbyen ble angrepet på den tiden. canada goose norge forhandler

Jay Ya, som var gravid på den tiden, sa at hun hadde flyktet med sine to barn, men den unge gutten druknet da de krysset en fortløpende elv.

kunne ikke holde fast på min barn og han ble vasket bort, sa hun. Mange mennesker er kristne. De fleste av Myanmar 60 millioner mennesker er buddhistiske.

TRUST Anklagene om tortur kommer som regjeringens forsøk på å forfalske et nasjonalt våpenhvile med 16 etniske minoriteter guerrilla styrker. Bare KIA og Ta National Liberation Army har ikke signert særskilte pakter.

Vellykkede forhandlinger vil styrke de reformistiske legitimasjonene til New York, den semi-sivile regjeringen.

canada goose jakke oslo Forhandlingene har vist lite fremgang, blant annet på grunn av mistillid til regjeringen, ifølge Khon Ja, en koordinator med Kachin Peace Network sivil samfunnsgruppe. Hun sa at militæret ignoreres 10. desember 2011, bestilt av president Thein Canada goose uk site Sein å stoppe sin canada goose outlet offensiv mot KIA. canada goose jakke oslo

President tar ingen skritt hvis hans kommandoer ikke er implementert, sa hun. hvorfor vi ikke kan stole på Thein Canada.

Khon Ja pekte på en annen stor stikkontakt: De etniske minoritetsgruppene vil ha et føderalt system med autonomi for etniske baserte stater.

I siste runde av samtaler i Yangon i mai, ble militære representanter enige om å legge til regjeringen et forslag fra minoritetsgruppene for begrepet system som skulle inngå i den nasjonale våpenhvilepakt.

canada goose outlet norge Men en analytiker sa at han tvilte om at det ville bety mye i praksis. canada goose outlet norge

canada goose billig Smith of Fortify Rights sa at misbrukene som ble dokumentert i 71-siders rapport, undergravet fredsprosessen. Han sa at forskerne ikke hadde funnet noen tegn på tortur av KIA, selv om det er påstander om at gruppen rekrutterer barnesoldater canada goose billig.

Laat een reactie achter

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Google Plus